onsdag 29 februari 2012

Nytt projekt

Hej allihopa!
Jag tänkte berätta om ett nytt spännande projekt som vi förhoppningsvis kommer jobba lite med under våren och hösten 2012. Vi i barnteamet fick en förfrågan från språkpedagogerna här i Värnamo om vi ville vara med på ett möte och kanske starta upp något nytt.
På mötet berättade pedagogerna om att de gärna ville ha ett projekt med fokus på läsning eftersom de tyckte att matematik hade fått sånt genomslag nu med tanke på de nya läroplanerna m.m. Och att man då lite glömmer bort språket och läsningen.
En idé som vi pratade om var just läsning mellan pappor och barn vilket jag tyckte lät som jättespännande! Kanske kunde man ha en kväll med föreläsare (typ Dogge Doggelito) eller fokus på teknik! Eller gå via BVC-träffarna där mammor bara kommer.
Sedan är det lätt att det blir för stort också, man kan ju inte fokusera på alla åldrar, grupper samtidigt. Men det ska bli spännande att se vart det kan leda!
Hoppas att ni hinner njuta av solen :) //Alexandra

1 kommentar:

  1. Kul med lite fräscha idéer! :) Lycka till med detta, låter verkligen jättespännande. Alltid tacksamt när lärare kommer med initiativ!

    SvaraRadera