fredag 14 september 2012

Alfons Åberg 40 år!

Hej allesammans!

Denna veckan har vi firat Alfons 40 år här på bibblan! Vi har bland annat haft sagoläsning i måndags och igår filmvisning för över 400 förskolebarn! Imorgon avslutar vi vår Alfonsvecka med pyssel,spel, knappmaskin, sagoläsning och filmvisning av den populära pojken.

Tänk att barnen fortfarande gillar att titta och höra om Alfons. Filmerna speciellt, är väldigt lugna och stillsamma men ändå händelserika och med intressanta historier! Jag tycker att det är skönt att allt inte behöver vara så snabbt, färgglatt och explosionsartat för barnen idag.

Trevlig helg trots det dåliga vädret!

3 kommentarer:

  1. Hej hej! Ojdå, denna dagen hade jag då missat! Men så roligt ni har det på ert bibliotek :). Skulle själv velat vara med! Men vad är en knappmaskin? Tog ni några bilder och förevigade 40-årsfirandet?

    SvaraRadera
  2. Vi hade många besökare, speciellt på lördagaen. Då hade vi besök av 40-50 barn med föräldrar så det var lyckat! En knappmaskin är maskin så man kan göra sina egna pins. Bilder finns här: http://varnamobibliotek.blogspot.se/ under bilderbokstipset.

    SvaraRadera
  3. Kul att det blev så lyckat! :)

    SvaraRadera